free web site hit counter Alché Art Supplies - om oss

www.artsupplies.no

Pic 1

Høy kvalitet til en lav pris!

Alché Art Supplies produserer og selger eksklusive kunstmaterialer av høy kvalitet basert på tradisjonelle oppskrifter.
Alle Alché-produkter er utviklet og testet av Jan Valentin Sæther, billedkunstner og tidligere professor i figurativt maleri ved Statens kunstakademi i Oslo.
I tillegg til nettsalg leverer Alché Art Supplies varer til Kunstnernes Eget Materialutsalg (KEM) i Oslo.
Vi forhandler også pensler, bl.a. da Vinci, samt våre egne importerte som har en uovertruffen kvalitet!

Til nettbutikken

Pic 2

Om Alché Art Supplies

Alchés flytende væsker adresserer en nisje for kvalitetsprodukter innenfor oljer, medier og fernisser. Disse kan med fordel anvendes for å motvirke bieffekter som følge av at de kommersielle materialene er manipulsert til fordel for holdbarhet slik at malingen egner seg bedre for produsenten og butikken enn for maleren.
     Alchés flytende væsker er basert på fortidens hevdvunnede olje som blir utplassert i kar med og uten bly i mange måneder innen oljen blir viskos, dvs. tyktflytende og selvklebende.
     Fra linoljemaleriets fødsel og godt forbi 1900 var soltyknede oljer en vesentlig del av malerens virkemiddel. Det er de tyknede oljene som har gitt friskhet og farge til mesternes malerier. Denne oljen er laget med hensyn til malerens behov heller enn handelens (produsent og butikk). De mediene og oljene som Alché representerer er fremstilt av skjønn og erfaring innen malerens disiplin.
     Alché Liquids utvikler sine produkter basert på vitenskapelig tilgjengelig materiale og ikke minst med billedkunstner Jan Valentin Sæther, prof. em., som hovedkonsulent og produktutvikler. Jan Valentin Sæther sitter inne med en unik ekspertise etter over 40 års eksperimentering og erfaring innenfor kunstnerisk og pedagogisk virksomhet.

våre egenproduserte varer

Stab (bilder fra venstre mot høyre)

Helge J. Ofteland, eier og daglig leder
Jan Valentin Sæther, produktutvikler og rådgiver
Hanne Storm Ofteland, markedsføring

Arr Left
Helge J. Ofteland med datter
Jan Valentin Sæther
Hanne Storm Ofteland
Arr Right

Williamsburg maling

Pic 6

Alché Art Supplies er skandinavisk grossist og forhandler av Williamsburg Art Materials' høykvalitets oljemaling, Williamsburg Handmade Oil Colors™.

mer